Var tillräckligt självisk så du kan leva osjälviskt

Det ligger faktiskt något i det!
För att ge ut måste man ibland fylla på. Detta gäller ditt eget personliga liv, detta gäller dina relationer. Personligen försöker jag leva i balans här. När jag slarvar här så dräneras energin.

Denna helg är jag extra tacksam för vad som händer i min kyrka.

På fredag kväll har vi lovsångskväll på Hope Vetlanda. Det innebär för mig en kväll där man fyller på. Snacka om fredagsmys! Välkommen du också. 19:30 är det mingel, 20 börjar vi, det blir även tillfälle för förbön.

På söndag har vi en Relationsmiddag, vi har hyrt Bar & Ät. Det börjar kl 11. Alf. B Svensson föreläser. Detta är verkligen en underbar investering i min relation med min älskade Kicki.
Fin mat, fin dessert och sång och föreläsning. 250kr per/person. (500kr paret)
Idag är det sista dagen för anmälan, några platser till finns det, så maila info@hopevetlanda.se snarast. Alf B Svensson talar också på vår Gudstjänst kl 15:30.

Tillbaks till min topic, se till att ta hand om dig själv, ge dig själv bra prioteringar så du kan ha kraft och skärpa att hjälpa andra. Att ta hand om sig själv bör inte alltid vara att dra sig undan. Det kan ibland ha tvärtom effekt.

Att hjälpa/lyfta andra är ett effektivt sätt att hjälpa/lyfta dig själv.

Att sitta hemma och grubbla för mycket gör dig inte bara trött, det odlar bitterhet och negativitet. Du förtjänar bättre. Koppla upp ditt liv med något som är större än dig själv. Omge dig med äkta och positiva människor. Bjud in Gud i ditt liv.

Jag ber för dig idag!

Välkommen till kyrkan i helgen.
Med kärlek vill vi förmedla hopp som landar i en tro på Jesus Kristus.

Peace