Därför älskar jag min kyrka!

Därför älskar jag min kyrka!

Jag älskar att vara del av en församling som Hope. Jag älskar att Hope inte är en perfekt kyrka för det skulle betyda att jag inte skulle få plats. Vi är inte perfekta men vi vill alltid göra vårt bästa och vi vill alltid möta människor med kärlek.

Det finns så mycket jag älskar med Hope här är några glimtar av det. Älska att vi i julas delade ut ca 20 julpåsar till människor som behövde det. Och att vi gav av vår tid och ställde upp och vaktade scenen under ett helt dygn på Vetlandafesten i våras. Och att vi under jul och nyårshelgen öppnade upp våra lokaler för 5 ensamkommande flyktingbarn med dygnet runt bemanning och allt gjordes i princip på frivillig basis.

Jag älskar villigheten och tjänarandan som finns på Hope.

Jag älskar söndagar och våra Gudstjänster. De uppmuntrar mig alltid genom lovsången, predikan, gemenskapen men också genom att jag får vara med och tjäna i team.

Jag är stolt att få tillhöra en församling som med kärlek vill förmedla hopp som landar i en tro på Jesus Kristus! Och jag hoppas att du också ska känna dig hemma på Hope.

Snart har vi ett tema på våra söndagar som heter Jag älskar min kyrka! Hoppas vi ses!

Lovisa Engström