Vi fann Hope

Vi är en familj med 4 hemmaboende barn och en skärtorsdag för 8 år sedan åkte vi och tittade utanför Hope . Vi var på jakt efter en kyrka i tiden där även barnen ville va. Vi gick in och möttes av ett varmt välkomnande. Det kändes som att komma hem!
Det visade sej att detta var första kvällen på deras påskfestival och den kvällen hade både vi vuxna och barnen svårt att slita oss från gemenskapen för att åka hem. Redan i bilen på väg hem sa barnen;
Vi åker väl tillbaka till våran nya kyrka imorron?!
Sedan den dagen har vi inte en enda gång behövt tjata på barnen om att åka till kyrkan.
Där vill vi va!!
Hoppas vi ses i påsk!
Cherstin Hellman
IMG_8561
Påskfestivalen börjar kl 19.30 på skärtorsdagen med invigning av vår nya lokal, det blir sång, musik, tal och en del överraskningar. Det kommer även finnas mat att köpa. Kolla in hope.se/pask för hela programmet. Varmt välkommen att fira påsken med oss på Hope!